A Second Lady

“Okosvagyszépvagy, okosvagyszépvagy…” mantrázta tükörképének. Kezében megállt a 24karátos hajkefe, ahogy elrévedt az elmúlt egy év történései felett. Kemény menet volt: a gyomorforgató alkudozások, miközben titkolózni kellett, az állandó hányinger, mialatt boldog mosolyt kellett színlelni, a megvető pillantások sortüze, – de már a finisben van, mert nem csak szép, de okos is. A hírnévért meg kell dolgozni, és ő keményen dolgozott: eltűrte a nárcisztikus majmot is, meg a többi idiótát, csak a neve ne merüljön feledésbe. Nem merült, sőt!

” Megmutattad nekik! Több az irigyed, mint a barátod!” – kacsintott a tükörbe. Keze kéjesen siklott egyik hálóingről a másikra, – mindegyik kínai hernyóselyemből készült, 26.9 karátos aranyszállal hímezve, egyedi megrendelésre. Minden napra más mintájú: a gázrózsás, a gázcsapos, a gázórás, a gázkulcsos, a gázszámlás, a gázpalackos és a gázgyűrűs. A gyűrűs majd a nászéjszakára. A számlás? Hmmm…azt megtartja a végelszámolásra. Amikor kimondják a válást, és a nevén lesznek a kialkudott alapítványok. A TV-csatornák. Ja, és az új haciendát is akarja. Mégiscsak megdolgozott érte! Kicsit sajnálta, hogy nem sikerült a First Lady státuszt kikönyökölnie, de még ki tudja, mit hoz a jövő.

Ő lesz a Second Lady. Az sem rossz.

Belebújt a gázrózsa-mintásba, lehúzta az üveg alján lötyögő maradék Moet et Chandon-t (“Ezdeszar”), és lekapcsolta a villanyt.

Sötétben tipegett az ágy felé, Brad Pittet vizionálva a fújtató takaróhalom alá.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s